VERZENDEN
Brievenbuspost
Alle bestellingen worden verzonden via PostNL. De verzendkosten kunnen per product verschillen en zijn gebaseerd op het gewicht en formaat van het product. In het winkelmandje worden automatisch de juiste verzendkosten berekend.
Brievenbuspostbestellingen boven de € 32,50 worden gratis verzonden.

GewichtTarief
0 - 50 gram€ 1,92
50 - 100 gram

€ 2,88

100 - 350 gram€ 3,84
350 gram - 2 kg*

€ 4,10

*indien een pakje van 100 gram tot 2 kg i.v.m. de afmetingen niet als brievenbuspost verzonden kan worden, geldt het tarief voor pakketpost. 

Pakketpost
Indien een bestelling niet als brievenbuspost kan worden verzonden, wordt de bestelling via pakketpost van PostNL verzonden. De kosten voor pakketpost bedragen € 6,75. Gratis verzenden boven de € 32,50 is niet van toepassing op pakketpost. Indien het bedrag van je pakketpostbestelling meer dan € 32,50 is, ontvang je een aangepaste bevestiging met de juiste verzendkosten.
Pakketpost tot € 32,50: € 6,75
Pakketpost van € 32,50 tot € 75,00: € 3,75
Pakketpost boven de € 75,00 wordt gratis verzonden.

Het bedrag waarover gratis verzenden wordt berekend, is het bestelbedrag minus eventuele kortingen.

Verpakking
Studio 92 hergebruikt verpakkingsmaterialen voor het verpakken en verzenden van pakketpost.


INTERNATIONAAL VERZENDEN
De verzendkosten voor internationale zendingen zijn gewijzigd. Vanaf 1 januari 2020 is het helaas niet meer mogelijk om goederen - ongeacht het gewicht en de waarde van het product - gefrankeerd met een postzegel naar het buitenland te verzenden. Door veranderingen in de internationale regelgeving moet PostNL een strikt onderscheid maken tussen goederen en brieven. Studio 92 kan dus niet langer goederen met een laag gewicht in een envelop doen en daar alleen postzegels op plakken. Dit betekent dat alle internationale bestellingen voortaan als pakket verzonden moeten worden. Ook al zit het in een envelop. 

Alle bestellingen binnen de Europese Unie worden altijd met track & trace verzonden.

INTERNATIONAL SHIPPING
As of 1 January 2020 the international shipping rates will change. Shipments containing goods - which applies to all Studio 92 orders - may no longer be franked with stamps. As of 1 January 2020 all international orders will be sent as parcels with Track & Trace, even if the goods are put in an envelope.


LEVERTIJD
Alle bestellingen worden binnen 48 uur verwerkt en verzonden met uitzondering van het weekend en feestdagen.

Orderverwerking en verzending
Met ingang van 1 januari 2021 is het verzendschema voor bestellingen veranderd en zijn wij voorlopig op dinsdag en donderdag gesloten (de webwinkel is gewoon geopend). Uiteraard doen we altijd ons best om bestellingen zo veel mogelijk dezelfde dag te verzenden. Echter is dat vanaf 1 januari 2021 niet langer mogelijk voor bestellingen die op dinsdag en donderdag worden geplaatst. Wij hanteren voorlopig het volgende verzendschema:

Besteld op:Verzending op:
MaandagDezelfde dag of uiterlijk dinsdag
DinsdagWoensdag
WoensdagDezelfde dag of uiterlijk donderdag
DonderdagVrijdag
VrijdagDezelfde dag of uiterlijk maandag
Zaterdag/zondagMaandag
BETALEN
Alle prijzen op de site zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.

Als betaalwijze kun je kiezen voor:

 

  • Vooraf overmaken. De bankgegevens staan vermeld in de orderbevestiging.
  • iDEAL. Betalen via iDEAL is alleen mogelijk voor bestellingen met een minimum bestelbedrag van € 7,50 exclusief verzendkosten. Er worden geen extra betaalkosten voor betalingen via iDEAL berekend.
  • Bancontact. Voor betalingen via Bancontact worden geen extra betaalkosten berekend. Studio 92 behoudt zich het recht voor om prijswijzigingen door te voeren.

© 2017 - 2021 Studio 92 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel