Verzendkosten

Alle brievenbuspost wordt als Brievenbuspakje+ verzonden. Voor een Brievenbuspakje+ geldt een vast tarief van € 3,95. Het gewicht en formaat van een bestelling bepaalt of de bestelling als brievenbuspost of pakketpost wordt verzonden. In het winkelmandje worden automatisch de juiste verzendkosten berekend.

Bij een bestelling boven de € 50,- zijn de verzendkosten gratis binnen NL (€ 80,- voor België).

Brievenbuspakje+Nederland   EUR1EUR2ROW
0 tot 100 gram€ 3,95€ 4,656,00€ 10,30
100 tot 350 gram€ 3,95€ 7,759,00€ 11,00
350 gram tot 2 kg€ 3,95***

Voor bestellingen (NL) onder 20 gram geldt een aangepast tarief van € 1,95. De te veel betaalde verzendkosten worden teruggestort.

EUR1: België, Denemarken (excl. Faeroër Eilanden en Groenland), Duitsland, Frankrijk (incl. Corsica en Monaco), Italië (excl. San Marino en Vaticaanstad), Luxemburg, Oostenrijk, Spanje (incl. Balearen, excl. Canarische Eilanden) en Zweden.
EUR2: Alle overige landen in Europa (excl. Rusland).
ROW: (Rest of the World) Alle overige landen (incl. Rusland)

Brievenbuspakjes+ zijn maximaal 2 kg, passen door de brievenbus en zijn ook geschikt voor het versturen van kleine goederen naar het buitenland. Binnen Nederland kun je Brievenbuspakjes+ door een unieke barcode volgen op www.postnl.nl. Buitenlandse brievenbuspakjes hebben geen track & trace.

*Bestellingen zwaarder dan 350 gram die naar het buitenland verzonden moeten worden, worden met (verzekerde) pakketpost inclusief track & trace verzonden.


Pakketpost

PakketpostNederlandBelgië
0 - 15 kg€ 6,75€ 9,75


Voor overige landen neem contact op voor de verzendkosten van pakketpost.

Afhalen
Het is mogelijk om de bestelling af te halen in IJsselstein. Dit kan alleen op afspraak op maandag, woensdag en vrijdag. Je ontvangt een e-mail voor het maken van een afspraak.


Verpakking
Studio 92 hergebruikt verpakkingsmaterialen voor het verpakken en verzenden van pakketpost.


Orderverwerking en verzending
Met ingang van 1 januari 2021 is het verzendschema voor bestellingen veranderd en zijn wij voorlopig op dinsdag en donderdag gesloten (de webwinkel is gewoon geopend). Uiteraard doen we altijd ons best om bestellingen zo veel mogelijk dezelfde dag te verzenden. Echter is dat vanaf 1 januari 2021 niet langer mogelijk voor bestellingen die op dinsdag en donderdag worden geplaatst. Wij hanteren voorlopig het volgende verzendschema:

Besteld op:Verzending op:
MaandagDezelfde dag of uiterlijk dinsdag
DinsdagWoensdag
WoensdagDezelfde dag of uiterlijk donderdag
DonderdagVrijdag
VrijdagDezelfde dag of uiterlijk maandag
Zaterdag/zondagMaandagIn het weekend en op feestdagen worden er geen bestellingen verzonden.


Betalen
Alle prijzen op de site zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.

Als betaalwijze kun je kiezen voor:

  • Vooraf overmaken. De bankgegevens staan vermeld in de orderbevestiging.
  • iDEAL. Betalen via iDEAL is alleen mogelijk voor bestellingen met een minimum bestelbedrag van € 7,50 exclusief verzendkosten. Er worden geen extra betaalkosten voor betalingen via iDEAL berekend.
  • Bancontact. Voor betalingen via Bancontact worden geen extra betaalkosten berekend. Studio 92 behoudt zich het recht voor om prijswijzigingen door te voeren.

© 2017 - 2022 Studio 92 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel